Logo Vormburo

Amber
Vormburo /2023
Magazine

Amber

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/amber2.jpg
Scrol

De natuur en het onderwaterleven worden als nooit tevoren bedreigd. Geen enkele persoon, land of organisatie kan dit in zijn eentje oplossen. Wereldwijd werken al duizenden mensen aan projecten die trekvissen helpen. Om het onderzoek naar al deze verschillende oplossingen in beeld te brengen én mensen te inspireren, maakte het Vormburo in opdracht van de World Fish Migration Foundation het AMBER-magazine.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Amber Amber Amber Amber Amber Amber Amber Amber

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.