Logo Vormburo

Blije Vis
Vormburo /2023
Huisstijl
Website

Blije Vis

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/blijevis-nws-2000x1197.jpg
Scrol

Sluizen, stuwen, gemalen en dammen zijn barrières in de routes van trekvissen. Het aantal vissen en vissoorten is door de jaren heen dan ook afgenomen. En dat is niet goed voor de biodiversiteit. Samen met het Schrijfburo maakten we voor de World Fish Migration Foundation de website BlijeVis.nl, waar wordt verteld over een aantal bedreigde vissen én over methoden die ervoor zorgen dat ze weer vrij en blij kunnen zwemmen.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Blije Vis Blije Vis Blije Vis Blije Vis Blije Vis Blije Vis Blije Vis Blije Vis

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.