Logo Vormburo

Brakke Trio
Vormburo /2023
Huisstijl
Website

Brakke Trio

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/watermockup-2000x1660.jpg
Scrol

Het Brakke Trio neemt je mee onder water. Drie vissen (baars, bot en haring) laten je zien dat de Amsterdamse grachten deel uitmaken van een bijzonder, complex en belangrijk watersysteem.

Naast informatie over waterkwaliteit en het leven in de grachten, vind je er ook leuke weetjes over (oud) Amsterdam en drie gedichten van Stadsdichter Marjolijn van Heemstra; zij schreef voor de drie – vaak onzichtbare – vissen elk een gedicht.

Schrijfburo schreef de teksten voor de site, Vormburo  ontwierp en bouwde de website.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio Brakke Trio

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.