Logo Vormburo

Celebrating Diversity
Vormburo /2018
Animatie

Celebrating Diversity

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/SCR-20230913-guck-2000x1125.png
Scrol

Celebrating Diversity was een van de programma’s binnen Leeuwarden-Fryslân 2018. De organisatie richtte zich op biodiversiteit en het verbinden van boeren, burgers en overheid. Het Vormburo maakte een animatie met muziek en voice-over.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity Celebrating Diversity

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.