Logo Vormburo

Friese Vinylclub
Vormburo /2020
Huisstijl

Friese Vinylclub

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/fvc.jpg
Scrol

De Friese Vinyl Club is een initiatief van de Popfabryk, de Neushoorn, Snoet en Smoel, Deep Grooves en stichting Friesland Pop. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd een plaat (vinyl) te releasen. Het Vormburo maakte het logo voor deze club.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub Friese Vinylclub

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.