Logo Vormburo

Fryske Grûntafel
Vormburo /2023
Huisstijl

Fryske Grûntafel

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/02-1902x2000.jpg
Scrol

De stichting Fryske Grûntafel gaat komende jaren adviseren en bemiddelen bij grondtransacties die nodig zijn om de transities in het landelijk gebied tot een succesvol einde te brengen. In de stichting werken diverse agrarische en natuurorganisaties samen, maar bijvoorbeeld ook Wetterskip Fryslân, het kadaster en de Vereniging van Friese Gemeenten (VFG). Voor deze nieuwe ‘club’ ontwierpen we een logo en het nodige presentatiemateriaal.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel Fryske Grûntafel

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.