Logo Vormburo

Groningen Gezond
Vormburo /2022

Groningen Gezond

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/Brochure-and-Catalog-Mockup-06-2000x1333.jpg
Scrol

In 2020 werd Groningen uitgeroepen tot de fysiek meest gezonde stad van Nederland. Een welkome opsteker, maar dat wil niet zeggen dat hetzelfde opgaat voor de inwoners. Op dat vlak is er nog een wereld te winnen, met name in het overbruggen van de verschillen in gezondheid tussen sociale klassen. Maar bijvoorbeeld ook in het vergroten van de mentale weerbaarheid, waar corona geen goed aan deed. Dat en meer is onderdeel van de nieuwe kadernota ‘Gezond Leven in 050’, waar het Planburo en Vormburo hun steentje aan mochten bijdragen.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond Groningen Gezond

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.