Logo Vormburo

Het Blauwe Hart
Vormburo /2023
Website

Het Blauwe Hart

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/hetblauwehart-2000x1521.jpg
Scrol

Het Blauwe Hart is een samenwerkingsverband dat zich inzet voor een gezond en vitaal IJsselmeergebied. Wij maakten de nieuwe site. Compleet met door ons gemonteerde video en interactieve kaart. Mooi dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan een nog mooier Blauw Hart.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart Het Blauwe Hart

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.