Logo Vormburo

Innofestanimatie
Vormburo /2023
Animatie

Innofestanimatie

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/SCR-20230913-gvmt-2000x971.png
Scrol

Innofest biedt impact startups de kans om hun prototype te testen in zogenaamde ‘living labs’. Die laboratoria bevinden zich bijvoorbeeld op festivals Wij maakten een animatie om uit te leggen wat Innofest preciex doet en hoe het werkt.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie Innofestanimatie

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.