Logo Vormburo

Kerkenvisie
Vormburo /2020
Brochure

Kerkenvisie

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/kurken-2000x2000.jpg
Scrol

Een kerk is een ijkpunt vanuit de verte, een natuurlijk centrum van een dorp of stad, een historisch gebouw met verhalen en met ruimte voor allerlei invullingen. Zonder de vaak al eeuwenlang beeldbepalende kerken zou Súdwest-Fryslân niet hetzelfde zijn.

Om te kijken waar de kansen en bedreigingen liggen, hielp het Planburo de gemeente Súdwest-Fryslân een integrale kerkenvisie op te stellen. Het Vormburo gaf de visie vorm.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie Kerkenvisie

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.