Logo Vormburo

Mooiedingenmakers
Vormburo /2023
Huisstijl
Animatie
Illustratie

Mooiedingenmakers

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/mdm-mockup-2000x1707.jpg
Scrol

De missie van Mooiedingenmakers: een sterkere creatieve industrie in Noord-Nederland met meer kleur, lokale inhuur en creatie. Meer kennis en vaardigheden, meer zichtbaarheid. En dus meer werk voor makers. Halverwege 2020 was het tijd voor de volgende stap: een aangepaste (lees: nieuwe) huisstijl, een verse website, een bumper én een online campagne om meer leden te werven. Wij namen dit alles voor onze rekening.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers Mooiedingenmakers

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.