Logo Vormburo

Onbegrepen gedrag
Vormburo /2023
Brochure

Onbegrepen gedrag

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/boekje1-scaled-1-2000x1516.jpg
Scrol

Zorgen verwarde personen voor problemen die we moeten oplossen? Of is juist de maatschappij het probleem, omdat die te complex en te verwarrend is geworden? Een essentiële vraag als je als (toekomstig) social worker een helpende hand wilt bieden. De sleutel voor meer succes in de aanpak van mensen met onbegrepen gedrag ligt in kijken naar wie de persoon echt is.

Het Vormburo gaf een handzaam boekje over dit boeiende en relevante onderwerp vorm. Handzaam en met een vriendelijke uitstraling.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag Onbegrepen gedrag

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.