Logo Vormburo

Platform Popcultuur Fryslân
Vormburo /2023
Huisstijl
Website

Platform Popcultuur Fryslân

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/pff-1333x2000.jpg
Scrol

Het Platform Popcultuur Fryslân helpt de Friese popsector te professionaliseren door middel van projecten en ondersteuning. Van het bijdragen aan eerlijke vergoedingen voor optredens, het genereren van speelplekken voor Friese acts zowel binnen als buiten de provincie tot het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten om een gezamenlijke, duurzame popsector te ontwikkelen. Het Vormburo ontwierp en maakte de website.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân Platform Popcultuur Fryslân

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.