Logo Vormburo

Posters NHL-Stenden
Vormburo /2020
Promotiemateriaal

Posters NHL-Stenden

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/nhl-5-scaled-1-1798x2000.jpg
Scrol

In 2017 gingen de hbo-stu­dies CMV en MWD van NHL Hoge­school Leeu­war­den op in een nieu­we oplei­ding: Soci­al Work. Wij werk­ten mee aan de onder­wijs­vi­sie, met als inspi­re­ren­de tus­sen­stop deze pos­ters voor de open dagen.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden Posters NHL-Stenden

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.