Logo Vormburo

Sluis Kornwerderzand
Vormburo /2020

Sluis Kornwerderzand

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/09/sluis-mock-1240x1014-1.jpg
Scrol

Marar liefst 3000 extra arbeidsplaatsen, ruim 100 miljoen aan extra investeringen en legio voordelen voor grote delen van Nederland; slechts enkele van de vele positieve effecten als Kornwerderzand een bredere schutsluis krijgt.

Flevoland, Overijssel, Fryslân, betrokken gemeenten en ondernemers staan in de startblokken. Ze leggen €73 miljoen op tafel. Nu het rijk nog. Wij hielpen deze partijen een helder en overtuigend verhaal op papier te zetten. En in beeld te brengen.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand Sluis Kornwerderzand

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.