Logo Vormburo

WSD Friesland
Vormburo /2020
Digitaal magazine

WSD Friesland

https://www.vormburo.nl/wp-content/uploads/2023/08/wsd-1024x632-1.jpg
Scrol

Onderwijs, onderzoek en werkveld weten elkaar steeds beter te vinden in de zorg- en welzijnssector. Onder andere dankzij de inspanningen van hogescholen, gemeenten, burgers en instellingen om samen op te trekken en de veranderingen in het sociaal domein handen en voeten te geven. Hoe ze dat in Friesland vormgeven wordt verteld in het digitale magazine dat we over samen met het Schrijfburo maakten.

Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design Philosophy of design

Some are to guide the overall goal of the design. Other approaches are to guide the tendencies of the designer.

WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland WSD Friesland

Privacy

De website van het Vormburo maakt gebruik van analytische cookies. Zo verzamelen we gegevens over het gebruik van deze website. Ze zijn niet te herleiden tot een specifieke gebruiker.

Er wordt gebruik gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacybeleid van de betreffende dienst.